D-Obrien.com » Oldal

Szerkesztő: Klau
Nyitás: 2016. 10. 22.
Költözés: 2017. 02. 23.
Design: 2.
Téma: Dylan O’Brien

Az oldal nem áll semmiféle kapcsolatban Dylan O’Brien-nel, ez csupán egy rajongói oldal. A portál teljes tartalma saját fordítást, így azt másolni -forrás feltüntetése nélkül- szigorúan TILOS.

Az oldal 2016 október 22-én nyitotta meg kapuit dylan-obrien.gportal.hu címen. Az adott címen csaknem 4 hónapig volt elérhető, ám ezután a költözés mellett döntöttem mivel szerettem volna a témát egy komolyabb alapra helyezni. Dylant először a Gyakornokokban láttam meg 2013 környékén, innentől folyamatosan követem a munkásságát. Hihetetlenül tehetséges színésznek tartom, illetve ő az a személy, akiről imádok rajongói oldalt vezetni úgy, hogy a zárás gondolata teljesen hidegen hagy. Bevallom, eddig volt több portálom is de úgy érzem végre megtaláltam a nekem megfelelő témát. Remélem nektek is tetszik a D-OBrien.com és segít jobban megismerni a színészt.

Elite feltételek

Az oldal elite csere részlege 20 férőhelyes, amely nem kizárólag meghívásos. A cserét chatben lehet kérni,  fontos, hogy az oldalad hírességgel foglalkozzon, legalább 1 hónapos legyen és hetente legyen minimum 2-3 frissítés. A csere csak akkor lép érvénybe ha képpel tettél ki, jól látható helyre.